Hoe kan je aan deze verplichting voldoen zonder kopzorgen of mogelijke fouten? Simpel: automatiseer je aanwezigheidsregistratie en elimineer zo alle fouten, misbruik of onnodige controles. De overheid stelt een website ter beschikking waarop je je bouwproject(en) verplicht moet registreren en waarop je werknemers zich elke dag zullen
moeten identificeren. Het logistiek plannen van deze dagelijkse verplichte registratie vergt een grote investering in tijd en uitrusting.

Ons eBook geeft o.a. antwoord op volgende vragen:

Wat is Checkin@Work?

Welke voordelen biedt onze all-in oplossing?

Welke informatie wordt opgeslagen en geregistreerd?

Download ons eBook en ontdek alle facetten van Checkin@Work.

Hoe werkt Checkin@Work precies?

Copyright © 2020

All-Connects
Satenrozen 3 

2550 Kontich
 

Contacteer ons
____

HELLO@all-connects.com

Ontdek de voordelen van Checkin@Work

Checkin@work van All-Connects biedt hierop een antwoord. De All-Connects Checkin@Work toestellen zijn betrouwbaar en beperken de wachttijd die nodig is om de persoonsgegevens te controleren in de geregistreerde databank tot het absolute minimum.  Zo kunnen jij en je werknemers opnieuw hun volle aandacht besteden aan jullie core business: bouwen en verbouwen.

Hoe veilig is Checkin@Work?

03 289 55 35

03 289 55 35

Download het eBook ‘Checkin@Work - precies wat je nodig hebt'!

Worden er op jouw bouwwerf werken verricht met een totaalinvestering vanaf 500.000 euro? Dan ben je verplicht je werknemers te registreren bij de RSZ. Gelukkig biedt Checkin@Work een betrouwbare all-in oplossing voor betrouwbare metingen.

Laat je overtuigen door het gebruiksgemak van onze prikklok en universeel badgesysteem.